Nederlands Deutsch English
Boomkwekerij 't fort W Roelofs Hyves Boomkwekerij 't fort W Roelofs Twitter Boomkwekerij 't fort W Roelofs Facebook Boomkwekerij 't fort W Roelofs Linkedin Boomkwekerij 't fort W Roelofs Youtube
 

Kwaliteit

Kwaliteit van planten tot en met opslag

Gedurende het gehele productieproces staat de kwaliteit van onze vruchtbomen on onderstammen op de eerste plaats. Dit begint bij het planten van hoogwaardig uitgangsmateriaal op onze kwekerijen en eindigt bij de advisering van de opslag van de bomen bij de fruittelers.

Sinds 2012 zijn we gestart met het fertigeren en/of bedruppelen van onze fruitbomen om de kwaliteit van onze bomen naar een nog hoger niveau te tillen.

Tijdens de opkweek in onze kwekerijen vindt er voorturend een interne & externe keuring plaats. Vóór en tijdens het rooien van de bomen en onderstammen worden -afhankelijk van de wensen van de klanten- de kwaliteits-sorteringen bepaald. De kwaliteit van de opslag, de verpakking en het transport van onze producten wordt voorturend in de gaten gehouden.

Het regelmatige contact met onze klanten en het bijhouden van een klanttevredenheidsonderzoek dragen hiertoe bij. Als wij de wensen van onze klanten kennen, kunnen we hier op inspelen.

We zijn dan ook trots het kwaliteitskeurmerk Qualitree in ons bezit te hebben.Sinds december 2003 is ons bedrijf Qualitree gecertificeerd, een keurmerk voor de kwaliteit van onze producten, het productieproces en de eisen die gesteld worden aan milieu- en arbeidsomstandigheden.

Bekijk hier de bedrijfsfilm met toelichting door Winnie Roelofs: